Skip to Content

View Geocache Log

Write note shutinc & sheena posted a note for Ytterpunktserien: Grense Søgne-Songdalen - H#52

Tuesday, 30 April 2013Vest-Agder, Norway

På grunn av loggens lengde er den delt opp i en funnlogg, og et funnotat.

Logg, Del 2 av 2.

Under roturen over til Blåbærholmen fortalte jeg mer om Geocaching, hvordan det fungerte og hvorfor vi driver med hobbyen. Jeg fortalte også om hvor stor stas det er å være FTF til nye cacher som legges ut, og spesielt cacher som er veldig utilgjengelige. Etter noen minutter var vi fremme. Jeg hoppet ut i vannet og vasset inn til land. Med GPS'en i hånda gikk jeg rett til nullpunktet og fant cacha med det samme. Inni lå det en urørt, blank og fin loggbok som fikk vår fulle signatur kl. 18:37. Jeg fikk samtidig sett meg litt rundt, og det er interessant å se hvordan øya er halvmåneformet. Det kan nesten se ut som om øya er delvis sprengt på kartet, mens det i virkeligheten ikke er særlig tegn til det. Tilbake i båten igjen gikk praten over i lokalhistorie, og om eierskap av hytter og tomter. Inge, som båtføreren het, kunne fortelle mye om hendelser som har skjedd opp gjennom årene.

Da jeg var tilbake på fastlandet, og hadde takket for både båturen og lokalhistorie, tok jeg noen bilder før jeg pakket utstyret fint tilbake i baggen. En god snus ble lagt under leppa, og et stort smil satt om munnen i det jeg satte kursen tilbake mot sykkelen. Dette er uten tvil den beste cacheopplevelsen jeg har hatt hittil i år. Jeg vil rette en stor takk til Hofstad for nok en fantastisk cache i et fantastisk landskap. Det var virkelig verdt alt strevet med å frakte utstyr inn hit, selv om jeg ikke fikk bruk for det. Jeg retter også en stor takk til båtføreren Inge som satte prikken over i'en for cacheturen min i dag. Her blir det et soleklart favorittpoeng i fra meg, og jeg anbefaler enhver til å ta turen inn hit.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page