Skip to Content

View Geocache Log

Post Reviewer Note FGR4 posted a reviewer note for SAMMALISTO

Tuesday, 08 November 2011Finland

Terveiset Geocaching.com'ista!

Pyydän sinua kätkön omistajana päättämään mitä aiot jatkossa tehdä tälle kätkölle. Toivomme, että laitatte kätkön pikaisesti kuntoon ja etsittäväksi, tai jos ette aio enää palauttaa sitä, arkistoimaan kätkön. Se olisi kohteliasta muita kätköilijöitä kohtaan ja vapauttaa samalla kätköpaikan uuden kätkön tekijälle. Toki voit myös harkita kätkön antamista adoptoitavaksi.

Jos kätkö on palaamassa takaisin, kirjoita kätkösivulle viesti, jossa kerrotte, että kätkö palaa takaisi. Lähettäkää myös minulle sama viesti sähköpostitse.

Jos kätkön omistaja ei 1 kk kuluessa reagoi tähän huoltopatisteluun yllä esitetyillä tavoilla, katsotaan kätkö omistajansa hylkäämäksi ja se arkistoidaan.

Terveisin

FGR4
FinnishGeocacheReviewer4@gmail.com
Volunteer Geocaching.com Cache Reviewer

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page