Skip to Content

View Geocache Log

Found it Biertje found De Zwarte Kater

Monday, 19 August 2019Zuid-Holland, Netherlands

#18189 - 15:30
Vorig jaar had ik met mijn goede vriend Mighty-Mike de lastige multi Bankjes/Benches Voorschoten tot een goed einde gebracht en vandaag fietsten we opnieuw naar de wijk Starrenburg, dit keer voor de multi rond De Zwarte Kater. Al bij de start hadden we een flinke discussie. Mike had een diertje ontdekt, maar dat was niet dezelfde als op de foto, want richting en achtergrond waren anders. Omdat we na wat rondfietsen geen andere optie zagen, hebben wij toch maar de bijbehorende (lastige) track gevolgd en na wat vallen en opstaan bereikten we daarvan het eindpunt. Al snel ontdekten we het tweede dier, kozen voor de bijbehorende track, maar die bleek halverwege niet meer met de werkelijkheid te kloppen. Na het uitproberen van heel veel mogelijkheden zijn we teruggekeerd naar dit tweede dier en hebben door het aanmaken van steeds nieuwe waypoints elke stap van de track opgemeten en zo de tekening steeds vergeleken met de werkelijkheid. Eén van de twee bleek niet te kloppen. Mike stelde toen voor om bij een opgegeven coördinaat naar de bijbehorende dierenfoto te zoeken. Dat hebben we bij 5 coördinaten geprobeerd, maar is nergens gelukt. Wel zijn we een aantal keren door bewoners aangesproken die wilden weten waarom we steeds door de straat fietsten en alle huizen aandachtig bekeken. Na ruim 2 uur vond ik het genoeg en koos ik voor een hulplijntje. Daarna fietsten we snel naar de cache om onze namen te krabbelen.
Het idee van deze multi is zeer origineel, maar nodeloos ingewikkeld gemaakt door het grote aantal tracks (18 stuks, waarvan wij er slechts 2 hebben gevolgd) en de wisselende schaalverdeling van de tracks. We waren blij dat we dit niet wandelend hebben gedaan (zoals aanbevolen). Tot slot: ik zou erg graag in contact komen met iemand die deze multi gedaan heeft op de manier zoals hij is bedoeld, want deze cache eindigde nu voor mij met een behoorlijke Kater.

Bedankt en proost,
Biertje

lees al mijn logs op www.blikopBiertje.nl

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page