Skip to Content

View Geocache Log

Found it mamoreb found Urban climbing: Karl Johans gate

Thursday, December 4, 2014Oslo, Norway

Uff og huff, gode forsetter om én cache om dagen gjennom adventstida sprakk allerede andre desember..... Men etter to dager fylt med arbeidsoppgaver på flere fronter, ble det endelig rom for litt moro denne ettermiddagen.

Jeg nærmet meg nullpunkt i håp om å få selskap av andre i samme ærend, men nei, alle andre i området var opptatt med sitt... Etter fem minutter på pinebenken tok jeg mot til meg. Det viste seg å være greit å få tilgang til denne geocachen. Og alle andre var fortsatt opptatt med sitt. Jeg gikk litt unna for å signere. Fortsatt ingen andre geocachere i sikte... Et raskt klyv og så var replassering også i boks.

Fint tiltakt med klatejul, særlig når det ser ut til at en god del av boksene kan finnes uten å måtte bruke utstyr for å nå fram. Vågal pøassering som denne er ekstra artig. Takk for cachen!

My find #1756 (#1 out of 1 today) @ 04.12.2014, 15:00:00.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page