Skip to Content

View Geocache Log

Found it tikaanjema found Kulta-aarre

Sunday, 22 September 2013Finland

Huikeeta, ihan mielettömän siistiä sadepäivän hommaa etsiä aarretta ja löytää kultaa!
Pitkähkö, mutta joutuisasti sujunut matka alkoi Bergin vanhalta kotitilalta. Lienee tilalla pidetty jotain suurkarjaa, kun georotuinen koirakin löysi leukaluuta aarteekseen. Sieltä, mistä pitikin, löytyi vanhoja oppeja kertaava tehtävä. Luvut muistiin ja eteenpäin!
Kakkosella tuli monta nimeä ja syntymäaikaa luettua, kahteenkin kertaan. Jos ohje olisi ollut paremmin mielessä, niin helpomminkin tarvittava tieto olisi löytynyt mutta onneksi kuitenkin löytyi. Sateelta suojaan autoon laskutoimitusten suoritukseen ja biilin nokka suuntaan MMS 630. Tässä kohti reissua oli tuurin poikasta mukana, niin yllättäin olivat avaimet avaimen luokse tiedossa. Tähän väliin tekikin mieli hiukan kuntoilla ja popsia puolukoita.
Loppupisteen lähelle rohkeasti autolla, mikä onnistui näin lumettomaan ja ei-liukkaaseen aikaan. Jännitys tiivistyi, kun aarrearkku oli näkösällä. Sopiiko avain lukkoon? Kyllä sopi. Mikä mahtava näky silmiemme edessä ja olo kuin Roope Ankalla! Nimi paperiin ja kolikosta tiedot mukaan. Sadepisaroista oli hiukan harmia ja sen tähden silicat ovat nyt lokipussissa.

Kiitos ja kumarrus taidolla toteutetusta mysteeristä, jota minäkin suosittelen lämpimästi kaikille kätköilijöille!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page