Skip to Content

View Geocache Log

Found it janinge68 found Kalvatjørna (AdVest 2013 #9)

Monday, 09 December 2013Rogaland, Norway

{*TTF*} Tftc! Etter at jeg fikk min første FTF i går,har jeg fått blod på tann og jeg og Vetle hund tenkte at vi i alle fall måtte PRØVE på denne i dag.Satt på nåler i "lastebilen" hele dagen og håpet på tur sørover,og at publisering ikke kom før vi var i nærheten. Dagen gikk og det var stort sett de samme trøtte turene Tananger-Dusavik-Forus. Men så,i to-tida fikk vi tur fra Sandnes til Vigrestad,så da var det bare å gi gass og håpe mail`en ikke kom før varene var ferdig levert.Men akkurat da vi dro forbi avkjøringen opp mot Varhaug og Bue kom publiseringen.Og vi måtte fremdeles til Vigrestad og få levert. Ja,ja. Må jo ta turen opp allikevel,og i ettertid så må vel både Vetle hund og jeg innse at vi er så lite lokalkjent her ute at noe FTF nok hadde vært usannsynlig uansett.Men vi fant da fram til slutt,og når vi parkerte inne på tunet stod det allerede fire biler der,og en haug med sauer som var litt nysgjerrig på Vetle hund. Han på sin side ville ikke ha noe med dem å gjøre.
Det begynte å skumres da vi begynte på turen innover,men jeg kan godt tenke meg at det må være flott her oppe i dagslys og under litt tørrere forhold,så det blir nok flere turer oppover hit etterhvert. Vi brukte vel 15-20 minutter inn til cachen,vått og gjørmete var det,men kom sånn nogenlunde tørrskodd inn (blei verre på returen) :-)
Vi hørte de som var kommet inn før vi så dem,og når vi kom ned så var det allerede 6 stykker på plass,blandt andre et par erter som bød på småkaker. Gode var de :-)
Cachen dukket greit opp,og med den var dag 99 på rappen med funn i boks.

Takk for turen,cachen og kakene. Kjekt å få luftet seg litt etter jobb,og kjekt å hilse på dere. Vetle hund traff på noen andre hunder som var på vei inn når vi gikk ut,og dermed var turen en suksess for han også.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page