Skip to Content

View Geocache Log

Attended MAGBOK attended Mellandagseran

Sunday, 29 December 2013Värmland, Sweden

Jag är i Karlstad över mellandagarna då jag har flickvän i Karlstad. Men denna dag skulle min flickvän arbeta och dessutom hade jag bara 6 cacher kvar till 2500 och 29 cacher kvar till att tagit 1000 cacher i år. Så jag bestämde mig att ta lite cacher för att få ordning på detta. Jag såg att det var ett event i Filipstad och att det fanns en serie med 25 cacher söder om Filipstad. Så jag slängde ut en fråga på eventet om någon vill cacha med mig och ta dessa cacher. Fick nappa av Flasharry och vi bestämde att cacha en dag tillsammans. Totalt blev det 36 cacher med eventet.
Efter att tagit alla 26 cacher kring Kalhuttan och blivit rejält blöta om fötterna och delvis om kläderna hade vi ca tre timmar till eventet skulle börja. Vi tog ett par cacher inne i Filipstad innan vi gick till event koordinater och tjuvstartade.

Tack för eventet och för tårtan.

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page