Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mulebu2 found "Når en pepperkaker baker..."(AdVest 2013 #6)

Friday, 06 December 2013Rogaland, Norway

{FTF} sammen med Ravsig og Mulebu.

En kveld i juli satt vi i godt lag på hytta vår i Sirdal med noe godt i glasset, og av en eller annen grunn kom samtalen inn på geocaching. Vi hadde hørt om dette før, men ikke helt forstått hva det gikk i. Dagen etter sjekket vi all info vi fant på nettet om dette og det var starten på den "galskapen" som nå er blitt vår favoritthobby.

Jeg har lest utallige logger til andre som har drevet med dette lenge og gledet meg til årets adventscacher. Jeg innså at det er mye som skal ordnes i disse førjulstider så vi måtte velge ut noen som skulle plukkes og dagens var en favoritt. Her ble det planlagt nøye og klær og utstyr lagt fram kvelden før. Så var det bare å vente, og vente, og vente....

Hadde egentlig trodd at også denne kom til å bli publisert på formiddagen, men den gang ei. Ullundertøy og turbukse ble tatt på fra morgenen av i tilfelle... Kl 15 klarte jeg ikke vente lenger. Jeg plukket opp Mulebu som var på vei hjem fra jobb og avgårde bar det til Hålandsskogen. Mulebu var nemlig skråsikker på at cachen kom her. Den tanken hadde visst Ravsig også hatt. Vi gikk og luftet hunden vår mens vi ventet på publisering. Der plinget det inn og Mulebu roper løp. Han først og jeg etter mens vi trykker febrilsk på mobilene. Men her var noe feil... Når vi endelig fikk opp koordinatene var vi over 3 km fra cachen. Mulebu løp for å hente bilen, mens jeg fulgte med på bilen til Ravsig og sjekket kartet. Akkurat i det jeg satte meg inn i bilen kjørte Ravsig med oss hakk i hæl. Vi parkerte bilene samtidig på anbefalt parkering og løp avgårde. På veien hilste vi såvidt på Hanedalen før vi hastet videre mot cachen. Vi fant raskt nullpunkt og etter kort tids leting ropte Mulebu triumferende om funn. Heldigvis var loggen var tom. :-) Rett etter at vi var ferdige med logging så vi en skikkelse nedi bakken og der kom nestemann.

Vi gikk ned og hilste skikkelig på Hanedalen og fikk smake nydelige pepperkaker og kaffe. Etter litt teamwork av Speideren og Mulebu ble det også fyr på bålet. Flere og flere cachere kom til og det ble et hyggelig lite treff. Stor takk til CO for godt organisert adventscache og god oppvartning. Veldig glad for at vi er bitt av cachebasillen (selv om ungene ikke alltid er enige) og det er faktisk ganske kjekt å få en FTF innimellom. Favorittpoeng for godt opplegg og utmerket bevertning. TFTC

This entry was edited by Mulebu2 on Friday, 06 December 2013 at 20:36:43 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page