Skip to Content

View Geocache Log

Attended Putte84 attended Östra Värmlands Vår-Event

Saturday, 07 May 2016Värmland, Sweden

Parkerade lite tidigt vid eventet och njöt en stund vid vattnet i det fina vädret, när sen en av eventcacherna signerats alldeles intill så var det dags att ansluta vid grillplatsen där det droppade in fler och fler deltagare. Så även en reporter från den lokala tidningen som ville prata lite med oss som gäster. Träffade på både kända och nya bekantskaper vid elden och en mycket trevlig eftermiddag/kväll tillbringades här innan det var dags att börja rulla hemåt igen.

En lång helg med en massa dagar ledigt och riktigt fint väder, vad gör man inte då.. jo man ger sig ut på äventyr. Planerade in att åka till Filipstad denna dag tillsammans med Zook9 för en liten roadtrip. Valde att inte åka så tidigt utan tog lite sovmorgon. För att komma fram till eventet i Filipstad i lagom tid tills det började. En mycket bra dag i strålande sol och mycket trevligt sällskap.

Jag tackar så mycket för detta event och antar att det kan bli ett nytt liknande event nästa år!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page