Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Pösöntien masto

Sunday, 07 April 2019Finland

Pienellä viikonloppureissulla Lapuan suunnalla zaxan, veehoo74n ja mcmun kanssa. Kätköt lokattiin yhteislyhenteellä LK4, tiedossa kun oli aikamoista jojoamista autotraileilla ja haluttiin pitää kuittaus lyhyenä ja helppona tehdä. Haasteet tietysti lokkasimme omilla nimillä. Sää oli aivan ihana, lauantaina jopa hellettä vuodenaikaan nähden, ja sunnuntainakin vasta ripsotteli kun jo olimme paketin saaneet kasaan. Teemana trailit, uudet myssekunnat, kuntien vanhemmat, mastot, laavut.. mitä nyt tienvarsista löytyi. Kivoja kätköjä tuli vastaan ja mukavia ihmisiä, varsin onnistunut oli kyllä tämä reissu ja itselleni tuli uusi päivän löytöennätys kyllä lauantaina. Paljon kätköjä jäi vielä odottemaankin seuraavaa visiittiä!:)

Toinen päivä, majoituspaikan takapihalla fasaani ahdisteli naikkosiaan ja sitä sitten päivä lähti käyntiin. Aamukaffen jälkeen suunnattiin kätköille ja pidettiin parit miitit siinä kätköilyn välissä, ja sitten pientä lenkkiä tehden keräiltiin myssejä, mastoja ja ties mitä. Tästä taas yksi masto lisää, hyvin löytyi. KK:)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page