Indoor Adventures voor makers

Ben je een fervent avonturier maar word je afgeschrikt door koud, nat weer? Probeer te filteren op “indoor” in de Adventure Lab® app en zie wat er allemaal mogelijk is als je een Adventure binnen doet! Wil je een Adventure creëren om andere avonturiers te verblijden? Creëer een indoor Adventure en laat de fascinerende bezienswaardigheden van je locatie zien op een manier waar bezoekers van kunnen genieten, ongeacht het weer buiten.

In de winter op het noordelijk halfrond kan het koude weer onze activiteiten beperken, en dat geldt ook voor Adventuring. Adventuring in de kou kan zwaar zijn voor maker en speler. Een indoor Adventure lost echter alle mogelijke weersproblemen op en vereist niet hetzelfde onderhoud als een geocache.

Door een avontuur te creëren in een overdekte, openbare ruimte kun je jouw unieke verhaal en perspectief van een vaak bezochte plaats vertellen, wat iedereen die de uitdaging aangaat kan inspireren en verrukken! Veel geocachers over de hele wereld beseften al het ongelooflijke potentieel en creëerden uitstekende indooravonturen in hun lokale gemeenschappen.

Een voorbeeld van zo’n creatie is Recolecciones, een Adventure in Californië in de Dr. Martin Luther King Jr. Library van SJSU, gemaakt door digitalfish. In hun eigen woorden dient het indoor avontuur om ” je interesse en nieuwsgierigheid op te wekken, je aan te moedigen om de bibliotheek te verkennen en er rond te lopen”.

Of als geschiedenis en onderwijs je avontuurlijke geest niet aanwakkeren, probeer dan I Don’t Like Shopping: een reeks Locaties rond de Bluewater Mall in Londen, samengesteld door maattmoo om “je bezig te houden terwijl je partner, vrienden, familie of collega’s losgaan in de winkels”.

De eerste functioneert als een rondleiding door de geschiedenis van Californië via de architectuur, terwijl de tweede een dynamische manier biedt om een locatie te leren kennen, waarbij interessante plekken buiten de drukte van de winkels van het winkelcentrum worden belicht en een hechtere band ontstaat tussen gelijkgestemden in de omgeving van de locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, onverschrokken Adventure-makers beginnen net hun mogelijkheden te verkennen, dus waar wacht je nog op?

Vergeet niet: wanneer je je tegoed gebruikt om de nieuwste en beste indoor Adventuring-ervaring te creëren, zorg er dan voor dat je #AdventureLab gebruikt om je creatie het best te promoten en te delen. Of als je je eerste avontuur nog moet vinden, download dan de Adventure Lab® app en filter op “Indoor” om te beginnen!

Lackey, friend, 70% water. Add me on The official Geocaching® app: @ThomCruz