Geef je cache wat liefde

Geocachers laten hun liefde voor geocachen op veel verschillende manieren zien. Voor sommigen is het zo simpel als het vinden en verstoppen van geocaches. Voor anderen zijn het trackable stickers en geocaching swag. Sommige geocachers laten zelfs hun liefde voor elkaar zien door het geocachen. Er zijn een paar gelukkigen die geocaches hebben gebruikt om een aanzoek te doen aan hun geliefde!

Het is in veel landen bijna Valentijnsdag, dus tijd om als geocache-eigenaar na te denken hoe je je liefde kunt tonen. Begin ermee je cache te bezoeken en onze simpele checklist te volgen, zodat geocachers nog jaren je cache kunnen vinden en ervan kunnen genieten!

Bekijk of je geocache er nog ligt: Er zijn veel factoren die je geocache kunnen beïnvloeden, van dreuzels tot dieren, zoek uit of je geocache nog steeds op de bedoelde plek ligt.

Bekijk je container: Hebben de elementen grip gekregen op je container? Denk er dan over na om hem te vervangen.

Kijk naar je hint: Is die nog steeds zinvol? Soms zorgen het weer of andere krachten ervoor dat de omgeving van de geocache verandert. Zorg ervoor dat je mensen nog steeds de goede kant op leidt!

Beoordeel het logboek: Bekijk of het logboek nog steeds in goede staat is en of er voldoende plaats is voor toekomstige geocachers. Niemand houdt van een vol, nat logboek!

Check de trackables: Als er trackables in je geocache zitten, inventariseer ze dan even. Geef aan dat trackables vermist zijn, als ze wel in de inventaris staan, maar niet meer in de cache zitten.

Als er iets mis is met je cache, dat niet meteen opgelost kan worden, zet hem dan alsjeblieft op Niet beschikbaar, zodat mensen niet tevergeefs op zoek gaan en los het probleem zo snel mogelijk op. Hoewel cache-onderhoud een verantwoordelijkheid van de cache-eigenaar is, zijn er attente geocachers die helpen, wat de kwaliteit van spel voor iedereen verbetert!

Hoe laat jij je liefde voor geocachen zien? Zet je verhalen in de reacties!