Creatie Celebration Inspiratie

Cache Carnaval en de Creation Celebration event-series zijn minder dan twee weken uit!

Denkt je er nog steeds over om een ​​Creation Celebration te organiseren? Het is tijd om je kostuums af te stoffen, je TOTT (tools of the trade) te verzamelen en je klaar te maken om cachecreatie en -kwaliteit te vieren!

Check deze tips en trucs om je Creation Celebration naar een hoger niveau te brengen.

1. Plan vooruit.

De beste geocaches worden niet zomaar bij elkaar gegooid. Ze benodigen tijd, liefde en een zorgvuldige planning. Hetzelfde geldt voor een succesvolle Creation Celebration.

Moet je een locatie reserveren? Moeten je gasten hun eigen spullen of spullen meenemen? Stel jezelf de vraag: hoeveel mensen verwacht je en welke activiteiten heb je gepland? Een ruimte in je plaatselijke bibliotheek kan een geweldige locatie zijn voor een richtlijnworkshop, maar is mogelijk niet geschikt om vogelhuis-caches met elektrisch gereedschap te maken.

Houd er rekening mee dat je je Geocaching-event ten minste 14 dagen voorafgaand aan je Creatation Celebration moet indienen, wat betekent dat zaterdag 30 maart de laatste kans is voor het indienen. Je zult je event zodra het is gepubliceerd ook via dit online formulier willen indienen.

2. Samenwerken.

Geocaches zijn een geschenk voor de gemeenschap en Creation Celebrations zijn een mogelijkheid voor een bijeenkomst om de cache-eigenaren te huldigen die je naar die speciale plek hebben gebracht, je met die geweldige puzzel hebben vastgehaakt, of je hebben verdoofd met die geweldige gadget cache.

Bekijk de lijst met officiële Creation Celebrations bij jou in de buurt om te zien of er een event in jouw omgeving is gepubliceerd. Als er al een event is, wees dan een teamspeler! Probeer de gastheer van het event te bereiken en bied je hulp aan bij het plannen van het event. Teamwork maakt de droom tot een succes!

3. Opvoeden en inspireren.

Ben jij een volleerd cache-eigenaar? Heb je een speciale set van vaardigheden die van pas komen bij het cachen? Dit is je kans om je vaardigheden, passie en creativiteit te delen met je lokale gemeenschap.

Of je nu een fervent klimmer bent, te gekke knutselvaardigheden hebt, of geweldige puzzelhersenen, neem een klas of workshop op in je Creation Celebration en laat anderen zien hoe je je beste creaties hebt uitgevoerd. Waarom geen nieuwe gadget cache bouwen, samen een nieuwe puzzel ontwikkelen, of samen met uw lokale klimclub veilig technisch klimmen onderwijzen?

Ben je goed bekend met de richtlijnen voor het verstoppen van de geocache? Leer anderen de do’s en don’ts van het verbergen van een geocache! Stel je voor dat je gasten na jouw event geïnspireerd en opgeleid hun eigen cache gaan verbergen. Misschien heeft je event hen een geheel nieuwe stijl van caching laten zien. Stel je alle coole, nieuwe geocaches voor die kunt gaan vinden!

4. Deel spannende avonturen.

Vind je het leuk om verhalen van je laatste spannende geocaching avontuur te delen? Maak van uw Creation Celebration een platform waar geocachers hun meest memorabele momenten en favoriete caches delen. Of het nu een grote wandeling was, een bijzondere mijlpaal, of je eerste vondst, je verhaal kan een collega cacher’s inspireren voor een volgende avontuur.

We hopen dat deze tips je zullen helpen om je passie en creativiteit te verspreiden, een nieuwe generatie van ontzagwekkende cache-verstoppers te inspireren, je favoriete cache-eigenaren te huldigen en (en laat niets je weerhouden) om van je event het de allerbeste Creation Celebration ooit te maken.

Een paar geheugensteuntjes:

  • In aanmerking komende data: 25 maart – 14 april
  • Vergeet niet om je event, nadat het door een reviewer is gepubliceerd, in te dienen bij HQ. Events die niet door het HQ zijn goedgekeurd, komen namelijk niet in aanmerking voor een souvenir.
  • Je kunt hier controleren of je event of een event dat je bijwoont officieel is goedgekeurd.

Deel foto’s en verhalen van je event met ons op Facebook, Twitter en/of Instagram via #cachecarnival.

Guest writer for Geocaching.com's blog