Drie dingen om deze week buiten te doen

Buitenactiviteiten staan altijd hoog in onze lijst met favoriete dingen om te doen. Eén van de beste manieren om op te laden van de dag is naar buiten gaan. Dokters zeggen niet voor niets dat geluk, betere slaap en een verbeterde mentale staat voordelen zijn van buiten zijn! Weet je niet waar je moet beginnen? Hier zijn drie dingen die je deze week buiten kunt doen.

Denk eraan dat je de richtlijnen van je regionale gezondheidsdienst opvolgt als je naar buiten gaat om het voor iedereen veilig te houden!

  1. Kom een stap dichterbij het vullen van je M/T-grid
    Gebruik het nieuwe doorzoekbare M/T-grid op Geocaching.com en vind een geocache om een leeg vakje te vullen. Je kunt ook een individuele zoekopdracht gebruiken door op de precieze combinatie die je nodig hebt te klikken op het grid, of de grote zoekknop onder het grid. Het maakt niet uit of je je grid voor de eerste keer aan het vullen bent, of dat je het al verschillende keren hebt vol gemaakt, het is altijd een goed idee om een geocache te vinden!
  1. Vind een plek om een geocache te plaatsen
    Op het zuidelijk halfrond is het officieel zomer, dus daar wordt in volle vaart gecachet. Geniet van de zon en het warmere weer door plekken uit te zoeken waar je een geweldige geocache zou kunnen plaatsen! Gebruik de Verstop een cache plankaart om te zien waar mogelijk een plek beschikbaar is en ga daar persoonlijk kijken.
  1. Onderhoud aan paden en geocaches
    Net als “Laat geen sporen achter” en “Neem alleen foto’s, laat alleen voetsporen achter”, zou je ook altijd Cache In Trash ® (CITO) moeten toepassen als je op pad bent. Of je nu gaat geocachen of wandelen, zorg er altijd voor dat je het beter achterlaat dan je het vond. Over beter gesproken, als je een cache-eigenaar bent, overweeg om je cache te bezoeken om ervoor te zorgen dat die klaar is voor het komende seizoen. Of je nu moet zorgen dat je cache klaar is voor de winter of een extra logboek moet toevoegen voor het zomerseizoen, nu is een goede tijd om ervoor te zorgen dat geocachers een betere ervaring hebben!

Welke hiervan ga jij deze week doen? Deel het in de reacties!

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.