Geocaching HQ souvenirmomenten van 2021

Plannen is slechts één van de vele vaardigheden die je als geocacher ontwikkelt en we zouden niet willen dat je uit vorm raakt zo aan het begin van het nieuwe jaar! Dus we laten je vast weten welke Geocaching HQ souvenirmomenten al bevestigd zijn voor de rest van het jaar! We hebben ook nog wel een paar souvenirverrassingen voor je, maar daar zul je gewoon op moeten wachten, maar misschien hoef je niet al te lang te wachten!

Is je agenda er klaar voor? De bevestigde souvenirmomenten voor 2021 zijn:

  1. Cache In Trash Out®, seizoen 1: 1 maart t/m 31 mei
  2. Blue Switch Day: 30 april t/m 2 mei
  3. Internationale Geocaching Dag: 21 augustus
  4. Cache In Trash Out®, seizoen 2: 1 september t/m 30 november
  5. Internationale Earth Cache Dag: 9 en 10 oktober
  6. Farewell 2021: 31 december

Vergeet de nieuwe landen- en regionale souvenirs niet: van januari t/m december 2021! Dit jaar gaan we gewoon door met het aankondigen van één nieuw land- of regionaal souvenir per maand, te beginnen in januari.
De nieuwe landen- en regionale souvenirs zullen worden uitgelicht naast de Geocaches van de Week in iedere regio en worden iedere derde woensdag van de maand gedeeld in de Geocaching Blog.

Nog een paar momenten om enthousiast over te zijn: Community Celebration Events, Find Signal the Frog® Locationless Cache en de Geocaching 20th Anniversary Celebration! Bekijk hier een lijst met Community Celebration Events.

En let goed op in de Geocaching HQ Nieuwsbrief waar nog meer momenten zullen worden aangekondigd. Eén van deze speciale souveniraankondigingen zou zomaar zo snel kunnen zijn als volgende week (19 januari)!

Aangezien de situatie met het coronavirus 2019 (COVID-19) zich snel wijzigt, moedigen we geocachers aan om de meest actuele richtlijnen van de volksgezondheidsautoriteiten op te volgen als je wilt beslissen hoe je wilt deelnemen aan activiteiten als geocaching. Je gezondheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkste.

Op welke souvenir(s) verheug jij je het meest? Deel het in de reacties!

Geocaching HQ
Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.