Drie ideeën om vader te vieren

Vaders – lees niet verder of je verpest de verrassing! Van iets knutselen tot iets nieuws proberen; de overeenkomst tussen deze dingen is samen tijd doorbrengen. Of je nu een vader, grootvader, stiefvader of vaderfiguur huldigt, hier zijn drie manieren om dit weekend Vaderdag te vieren.

1. Breng de dag geocachend door
Maak een lijst van geocaches die je vader waarschijnlijk leuk zal vinden, pak een picknick in en ga de deur uit voor een dag vol gelach. Premiumleden kunnen alle geocaches sorteren en filteren, ze aan een lijst toevoegen en die downloaden om offline te gebruiken. Zo kun je vooruit plannen en klaar zijn voor waar het cachen je ook heen brengt!

2. Ga op Adventure
Probeer eens te filteren op thema’s die bij je vaders interesses aansluiten in de Adventure Lab®-app! Je kunt kiezen uit 31 verschillende thema’s, van training tot eten en drinken. Daarnaast kun je ook filteren op geschatte tijd om te voltooien, nieuwe Adventures en meer.

3. Maak een geocache
Word creatief en maak een geweldige geocache om te plaatsen! Raak geïnspireerd door geweldige geocaches, van creatieve camouflage tot listige behuizingen, en maak er dan zelf één om het 2022 cacheplaatser-souvenir te verdienen!

Nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau?

Hier is een makkelijk cadeau dat binnen seconden verzonden wordt: geef een Premiumlidmaatschap! Het geven van een Premiumlidmaatschap is simpel en je hoeft niet op verzending te wachten. Wij verzenden het elektronisch zodra je betaald hebt. Geef een Premiumlidmaatschap.

Vind leuke cadeau’s voor alle soorten geo-vaders in de Geocachingwinkel! De Geocachingwinkel heeft cadeautjes voor allerlei soorten cachers, van unieke trackables tot vernuftige gereedschappen. Bekijk het hier!