CITO Seizoen 2: nog maar drie weken te gaan!

Hallo, geocachers! Niet te geloven hoe snel de seizoenen wisselen. Er zijn nog maar drie weken over om je Cache in Trash Out® 2022 Seizoen 2 souvenir te verdienen!

Sinds CITO Seizoen 2 begon op 1 september, hebben geocachers meer dan 700 CITO-events in meer dan 43 landen georganiseerd! Meer dan 11.000 organisatoren en eventbezoekers hebben het op zich genomen om hun gemeenschap op te knappen en mooier te maken tijdens een CITO-event. Ieder event betekent zorg: de zorg voor onze wereld door gezamenlijke actie.

Neem een kijkje hoe geocachers vieze handen krijgen!


Het is afvaldag!

  • Image by Snickersallan - GC9YVBX

Laten we een groepsfoto maken!

  • Image by freeweez - GC9ZEM7

Aan het werk!

  • Image by PrezesBarcin - GC9ZMD7

Is dat echt?

  • Image by greddler - GC9X6PJ

Seizoen 2 van Cache in Trash Out® begon op 1 september en eindigt op 30 november. Als je het Seizoen 2-souvenir nog niet hebt verdiend, hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt nog tijd om een CITO-event bij te wonen (of er zelfs een te organiseren)!

Als je al een CITO-event hebt bijgewoond, vertel ons er dan over hieronder! Wat hebben je groep en jij bereikt?

Iedere keer dat we CITO-en, laten we onze passie voor de aarde en haar bewoners zien. Glimlach en haal rustig adem, wetend dat jouw werk geholpen heeft om onze planeet een beetje beter te maken.


Cache In Trash Out® (CITO) is een milieu-initiatief gedragen door de geocachegemeenschap. Sinds 2002 heeft CITO bijgedragen aan het behouden van de natuurlijke schoonheid van cachevriendelijke plekken. In die tijd hebben meer dan 363.000 mensen als vrijwilliger meegeholpen bij meer dan 29.000 events.

Adam is the Adventure Lab® Support Manager at Geocaching HQ. Originally from the San Francisco Bay Area, you can find him laying out for a catch in ultimate frisbee, playing the baritone sax, or lacing up his boots to cache on a PNW hike.