Interiérová dobrodružství pro tvůrce

Jste vášnivým dobrodruhem, ale odrazuje vás chladné a deštivé počasí? Zkuste v aplikaci Adventure Lab® filtrovat podle “Labky uvnitř budov” a zjistěte, co všechno je možné, když se vydáte na labky dovnitř! Chcete vytvořit dobrodružství, které potěší ostatní průzkumníky? Vytvořte interiérové dobrodružství a představte fascinující památky, které vaše lokalita nabízí, takovým způsobem, aby si je průzkumníci mohli užít bez ohledu na to, jaké je venku počasí.

S pokračující zimou na severní polokouli může chladné počasí omezovat naše aktivity a labky nejsou výjimkou. Dobrodružství v mrazu může být náročné jak pro tvůrce, tak pro hráče. Vytvoření labek uvnitř budov však řeší případné problémy s počasím a nevyžaduje stejnou úroveň údržby jako keš.

Vytvoření dobrodružství v krytém veřejném prostoru vám umožní vyprávět svůj jedinečný příběh a pohled na často navštěvované místo, který může inspirovat a potěšit každého, kdo tuto výzvu přijme! Mnoho průzkumníků po celém světě si již uvědomilo neuvěřitelný potenciál a vytvořilo vynikající labková dobrodružství uvnitř budov ve svých místních komunitách.

Příkladem takového výtvoru je Recolecciones, labkové dobrodružství v Kalifornii v knihovně Dr. Martina Luthera Kinga Jr. SJSU – San José State University – vytvořené od digitalfish. Podle jejich vlastních slov slouží labky v budově k tomu, aby “podnítilo váš zájem a zvědavost, podpořilo zkoumání a pohyb po celé knihovně”.

A pokud vás historie a vzdělání nenadchnou, vyzkoušejte I Don’t Like Shopping: soubor lokací v londýnském nákupním centru Bluewater Mall, který sestavil maattmoo, abyste se “zabavili, zatímco vaše drahá polovička, přátelé, rodina nebo kolegové budou ‘řádit v uličkách'”.

První z nich funguje jako prohlídka kalifornské historie prostřednictvím architektury, zatímco druhý nabízí dynamický způsob, jak se s danou lokalitou seznámit, upozorňuje na zajímavá místa mimo ruch obchodů v nákupním centru a podporuje komunitu podobně smýšlejících lidí v dané lokalitě. Možnosti jsou nekonečné, neohrožení tvůrci labek právě začínají zkoumat jejich potenciál, tak na co ještě čekáte?

Nezapomeňte, že když použijete svůj kredit k vytvoření nejnovějšího a nejlepšího zážitku z labek v interiéru, nezapomeňte použít #AdventureLab, abyste svůj výtvor co nejlépe oslavili a sdíleli. Nebo pokud jste ještě nenašli své první dobrodružství, stáhněte si aplikaci Adventure Lab® a filtrujte podle “Labky uvnitř budov” a začněte!

Lackey, friend, 70% water. Add me on The official Geocaching® app: @ThomCruz