Voláme všechny filmaře! Vytvořte film pro GIFF 2023

Mezinárodní festival filmů o geocachingu se vrací, aby oslavil 10 let velkolepých geocachingových momentů zachycených kamerou.

Pokud jste filmař, geokačer nebo něco mezi tím, GIFF 2023 je vaše příležitost, aby váš film shlédlo tisíce lidí po celém světě. Začněte tvořit svůj film hned teď! Přihlašovací formulář bude otevřen 1. června 2023.

 

CO JE MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ O GEOCACHINGU – GEOCACHING INTERNATIONAL FILM FESTIVAL (GIFF)?

Část 1: Přihlašování a hodnocení filmů
Geokačeři z celého světa – stejně jako vy – vytvářejí krátké filmy o geocachingu a posílají je do centrály Geocaching HQ k posouzení. Filmy je třeba zaslat do 3. srpna 2023. Během srpna filmy hodnotí porotci z ústředí Geocaching HQ. V září jsou vyhlášeny filmy, které se dostaly do finále, a tvůrci jsou vyrozuměni.

Část 2: Filmy finalistů promítané na geocachingových eventech
Po vyhlášení finalistů vytvoří Geocaching HQ filmový pás s filmy finalistů. Každý geokačer může uspořádat geocachingový event, na kterém se budou promítat filmy finalistů, během oficiálních termínů filmového festivalu: 9. – 19. listopadu 2023. Sledujte další informace o pořádání GIFF eventů!

Minulého GIFFu se zúčastnilo více než 16 000 geokačerů na 425 eventech pořádaných ve 40 zemích!

JAK PŘIHLÁSIT FILM

  1. Přečtěte si pravidla. Vážně, přečtěte si je!
  2. Přečtěte si tipy pro natáčení.
  3. Formulář pro přihlašování se otevírá 1. června 2023.
  4. Po 1. červnu nahrajte svůj film o geocachingu na Vimeo.
  5. Přihlaste svůj film do 3. srpna 2023.

Další informace o přihlášení filmu na GIFF 2023

Nikki is a Community Manager at Geocaching HQ. Her specialties include making cheesy puns, talking endlessly about coffee, and being the only Californian who enjoys rain. She is passionate about geocaching and loves that it brings communities together.