Geocaching cadeaugids 2023

De feestdagen komen eraan! Als je op zoek bent naar cadeaus voor de geocachers en outdoorliefhebbers in je leven, hoef je niet verder te zoeken dan onze cadeaugids voor de feestdagen. De gids van dit jaar bevat voor elk wat wils, met zeven items variërend van introductiekits voor geocaching tot slimme 3D-geprinte geocache-dozen. Bovendien krijg je een gratis trackable voor de feestdagen als je $ 25 of meer besteedt bij Shop Geocaching; zolang de voorraad strekt! *

1. Premium-lidmaatschap
Deel tijdens deze feestdagen al het plezier en alle ontdekkingen met je familie en vrienden en geef een Premium-lidmaatschap van één jaar cadeau. Je geeft een jaar vol ontdekkingen, avontuur en community, plus al onze beste functies in zowel de Geocaching® – als Adventure Lab®-apps.

2. Introductiekits voor geocaching
Deze kits zijn een geweldige manier om geocaching te introduceren bij de toekomstige cachers in je leven. De kit bevat een aantal verschillende items die je zullen helpen tijdens elke keer dat je gaat cachen. De kit wordt zelfs geleverd in een handige doos waarin al je geocachingtools en -schatten kunt bewaren, of waarin je ze door anderen kunt laten vinden!

3. Seizoensgebonden trackables
Als je op zoek bent naar cadeaus voor liefhebbers van trackables. De Happy Holiday-collectie van Shop Geocaching is een geweldige plek om te beginnen. Van feestelijke reistags tot prachtig ontworpen geocoins: de collectie bevat veel artikelen waar fans van trackables blij van worden.

4. Cache me if you can
Breng het plezier van geocachen naar je woonkamer met het bordspel Cache Me If You Can. Het zit er allemaal in! Caches, geocoins, gevaren, multi-caches, puzzelcaches, muggles en zelfs een swag-winkel. Net als echte geocaching is het een spel dat nooit twee keer op dezelfde manier wordt gespeeld.

5. Onderhouds- en gereedschapssets
Een gereedschapsset voor het onderhouden of vinden van caches is een prachtig cadeau voor een geocacher. Of je nu de logboeken in je caches moet vervangen of een pincet en een magneetgereedschap nodig hebt voor lastige caches, met deze kits ben je klaar voor elk soort geocache-avontuur.

6. 3D-geprinte cache-dozen
Deze dozen vormen een leuke uitdaging voor mensen die geocaches zoeken, aangezien ze opgaan in de bomen in de stad of naast het wandelpad! Ze zijn individueel 3D-geprint en afgewerkt met waterdichte acrylverf voor een duurzame en unieke afwerking. Ze zijn ook klaar om verstopt te worden en bevatten een Rite in the Rain® waterdichte logstrip!

7. Tactische TOTT-verzameling
Bied een geocacher al zijn favoriete gereedschap met deze tactische verzameling. Een Magnigrip-pincet met microscoop helpt je in krappe plekken en bij het bekijken van de kleinste codes. Met de telescopische spiegel/magneet kun je bevestigen dat de cache er is voordat je hem openmaakt. Met de lamp met clip ben je op allerlei situaties voorbereid, net als met de 10-in-1 minitool. Bovendien zit er een pen in met drie functies voor allerlei soorten logboeken.

*Cachers in de VS en Canada verdienen feestelijke Travel Bug®-tag voor elke $ 25 die bij Shop Geocaching wordt besteed. Voor personen buiten de VS en Canada: veel van onze internationale winkeliers doen ook mee aan deze feestdagentraditie. Bekijk de lijst met deelnemende winkeliers en kijk op hun websites voor meer informatie over aanbiedingen met feestdagentags. Er kunnen beperkingen van toepassing zijn; raadpleeg de individuele winkeliers voor meer informatie. Dit trackable in feestelijk ontwerp is niet te koop en is alleen verkrijgbaar als cadeau bij een aankoop bij Shop Geocaching of een deelnemende winkel.

Artikelen in de cadeaugids zijn mogelijk niet verkrijgbaar bij de internationale handelspartners van Shop Geocaching, maar de winkeliers hebben nog veel meer geweldige geocache-cadeaus om uit te kiezen!

Bekijk hier een lijst van internationale winkeliers.

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.