Čtyři způsoby vděčnosti při geocachingu

V USA nás měsíc listopad a s ním spojený svátek Díkůvzdání vybízí k vděčnosti a k zamyšlení nad tím, za co jsme vděční. V HQ jsme vděční za neuvěřitelnou komunitu kačerů, která svou kreativitou a odhodláním dává hře tolik. Stůl na Den díkůvzdání není jediným vhodným místem pro praktikování vděčnosti; existuje také mnoho příležitostí pro praktikování vděčnosti při geocachingu. Níže jsou uvedeny nápady, jak můžete v listopadu šířit lásku ke geocachingu a uplatnit v něm vděčnost.

Udělte bod oblíbenosti
Když najdete obzvlášť krásnou keš, dejte jí bod oblíbenosti, abyste jejímu majiteli vyjádřili vděčnost. Sdílením tohoto malého zeleného srdíčka dáte majiteli najevo, jak moc si vážíte nápadů, které do své skrýše vložil.

Založte keš
Poděkujte komunitě kačerů tím, že umístíte novou skrýš, kterou budou kačeři moct najít. Je pravděpodobné, že tento projev vděčnosti komunitě se vám vrátí v podobě vděčnosti nálezců v jejich logu a oblíbených bodů, které kešce udělí.

Napište pěkný log
Dalším skvělým způsobem, jak projevit vděčnost ownerům keší, je napsat pěkný log popisující, jak jste keš našli. Pro majitele keší je čtení logů a informace o zážitcích, které vaše keš přinesla ostatním hráčům, něčím výjimečným.

Zúčastněte se CITO
Seznam způsobů vděčnosti při geocachingu by nebyl úplný, kdybychom se nezmínili o iniciativě Cache In Trash Out® (CITO), která je komunitou kačerů podporována a která chrání přírodní krásy míst vhodných pro kešky. Na CITO eventech po celém světě můžete projevit svou vděčnost za hru tím, že pomůžete uklidit místa, která tvoří herní plán geocachingu.

Jak rádi praktikujete vděčnost při geocachingu? Podělte se o ni v komentářích níže!

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.