Hoe plan je een geocaching afspraakje

Je werd verliefd op geocaching, maar je wederhelft is niet helemaal overtuigd van je soms vreemde uren, late-night hobby.
Dat is een goed teken! Scepsis is een bruikbare vaardigheid bij geocachen — zou de eigenaar van de cache echt de cache daar verbergen als het een Moeilijkheidsgraad 4 is? Terwijl geocaching net zo geweldig is als een solo-avontuur, geven we drie tips voor het plannen van een geocachingafspraak.

?: r.lkönigin
  1. Zoek een romantische locatie voor je geocaching afspraak. Geocaching helpt je nieuwe plaatsen te ontdekken, of ze nu bij jou in de buurt of aan de andere kant van de wereld liggen. Neem een kijkje op de kaart en ontdek een nieuw park, uitzichtpunt of waterval om samen te bezoeken!
?: aremi77
  1. Plan om een geocache te zoeken met veel favoriete punten en er zal zeker liefde in de lucht hangen! Geocachers tonen hun geocachingliefde op vele manieren, één ervan is door het toekennen van favorietpunten. Favorietpunten zijn een Premium-lid functie en een eenvoudige manier om de geocaches waarvan je het meest hebt genoten te bewaren en te delen. Sorteer op favorietpunten om een lijst met geocaches te vinden die zeker zullen bevallen.

  1. Creëer herinneringen door je eigen SWAG (Stuff We All Get) achter te laten in de geocache! Zelfgemaakte SWAG is een leuke manier om een persoonlijk toets in een geocache achter te laten. Het kan iets zijn wat je maakt met dingen uit je lokale hobbywinkel, een ruilsteen, houten bikkels, reversspelden… !

Aangezien er (vooralsnog) meer muggles zijn dan geocachers, moet je misschien het voortouw nemen bij het transformeren van je partner in een geocacher, maar er zijn ook voordelen aan een muggle-partner! De Geocaching junkie deelt vier redenen waarom het hebben van een muggle-partner zijn eigen voordelen heeft.

Ben jij al op een geocaching-afspraakje geweest? Deel uw favoriete planningstips in de commentaren!