Terugblik op 2020

Wat een jaar was het! Voor velen van ons is geocaching misschien wel het enige geweest dat niet veranderde in een jaar vol onzekerheid. Natuurlijk hadden wij ook te maken met uitgestelde plannen (we kijken naar jou, 20th Anniversary Celebration) en de tijden van lockdown waarin we alleen maar konden dromen over toekomstige cachetrips. Maar de meer dan drie miljoen geocaches, de honderdduizenden cache-eigenaars, de honderden gemeenschapsvrijwilligers en natuurlijk, geocachers van over de hele wereld zijn altijd klaar en wachten op onze terugkomst. In een jaar van verstoring kwamen we zeker bij elkaar.

Van iedereen bij HQ een dankjewel aan de vrijwilligers uit de community, de cache-eigenaren en iedere geocacher die geholpen heeft bij het creëren van miljoenen momenten van plezier in een erg onvoorspelbaar jaar!

Links naar:
Meest gelikete Instagrampost
Meest gedeelde Facebookpost
Meest bekeken blogpost

Geocaching HQ
Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.