Thank you

Bedank een vrijwilliger-dag

Als je ooit een geocache verstopt hebt (of er één hebt gevonden!), heeft een geocaching gemeenschapsvrijwilliger geholpen om dit mogelijk te maken. Deze geocache-experts bekijken iedere geocache die geplaatst wordt om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan de geocacherichtlijnen en de plaatselijke regels.

Geocaching gemeenschapsvrijwilligers houden dit spel in beweging: forums worden gemodereerd, blogs worden vertaald, geocachers worden begeleid en nieuwe geocaches worden overal gepubliceerd. De pandemie heeft het afgelopen jaar een nieuwe set uitdagingen aan de normale taken van de gemeenschapsvrijwilligers toegevoegd en ze hebben deze storm met verve doorstaan.

Met bijna 400 geocaching gemeenschapsvrijwilligers over de hele wereld is onze bedanklijst lang! Wil je ons helpen om je plaatselijke vrijwilligers te bedanken? Hier zijn een paar ideeën:

  • Stuur een briefje naar je lokale reviewers om je waardering te tonen.
  • Neem contact op met je regionale geocache-organisatie om ze te bedanken voor hun werk.
  • Plaats een bedankbriefje op je lokale geocaching Facebookpagina.
  • Maak een video waarin je je dankbaarheid uit en plaats hem op sociale media (vergeet niet ons te taggen – we willen hem graag zien!).
  • Bezoek de Geocachingforums en plaats een bericht om de forummoderatoren te bedanken.

Nieuwsgierig naar hoe het is om een gemeenschapsreviewer te zijn? Luister naar de reviewerpodcastserie van HQ om hun ervaringen te horen in hun eigen woorden.

Iedereen die een geocache heeft geplaatst of een event heeft georganiseerd, is ook vrijwillig bezig geweest om het spel geweldig te maken. Laat de volgende keer in je online log weten dat je een geocache hebt gevonden die je heeft doen glimlachen, of laat een favorietpunt achter om je waardering te laten blijken.

De gemeenschapsvrijwilligers hebben invloed op ieder aspect van het spel en wij zijn er trots op dat we hen mogen ondersteunen. Ga naar de officiële Geocaching Facebookpagina op zaterdag 22 mei om ons te helpen om ‘Dank je wel’ te zeggen tegen de gemeenschapsvrijwilligers.

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.