Sluit het boek van 2021 en start 2022 met twee nieuwe souvenirs

Fin.

2021 loopt ten einde en niemand had kunnen voorspellen wat het afgelopen jaar zou brengen. Elk goed verhaal kent echter een paar obstakels en wij zijn er aan de andere kant beter en hoopvoller uitgekomen dan ooit tevoren. Veel van onze avonturen vinden de laatste tijd plaats vanuit de veiligheid en het comfort van ons huis, maar geocaching brengt ons nog steeds buiten en samen met de geocaching-gemeenschap.

Nu we het boek van 2021 sluiten en ons op 2022 richten, denken we na over de opmerkelijke herinneringen van het afgelopen jaar en blijven we hoopvol voor alles wat in het volgende hoofdstuk kan worden bereikt.

Dit jaar nodigen wij je uit om een nieuwe bladzijde om te slaan met de introductie van twee nieuwe geocachingsouvenirs. Het is tijd om 2021 als “Fin (einde)” te markeren en je “Er was eens” in 2022 voor te stellen door deze data te markeren en op zoek te gaan naar een geocache!

Hoe verdien ik beide souvenirs?

 1. Verdien het Fin 2021-souvenir door een geocache te vinden van 24-31 december.
 2. Verdien het Er was eens 2022-souvenir door van 1-8 januari nog een geocache te vinden.

Welke soorten geocaches komen in aanmerking voor beide souvenirs?

De volgende soorten caches komen allemaal in aanmerking voor het souvenir:

 • Traditionele geocache
 • Multi-cache
 • Virtuele cache
 • Letterbox-hybride
 • Eventcache
 • Mysterie- of puzzelcaches
 • Webcamcache
 • EarthCaches
 • Wherigo™-cache
 • Adventure Lab-cache

Hoe kan ik vooruit plannen om de dichtstbijzijnde geocaches te vinden?

Klik op deze link om geocaches bij jou in de buurt te vinden! Hoe je er ook aan deelneemt, het omslaan van de bladzijde naar een nieuw jaar is een gelegenheid om de ervaringen van het afgelopen jaar te waarderen en te omarmen wat komen gaat. Laten we van 2022 het beste verhaal tot nu toe maken.

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.