Nová výzva 5. prosince: Pomoz žabákovi Signalovi utéct z hradu

Signálovi se točí hlava z toho, jak prochází všemi zákrutami bludiště z živého plotu, ale nakonec spolu s Tracker uvidí východ z bludiště. Běží k němu a uniknou z bludiště, když se začne stmívat. Východ z bludiště vede do areálu starého kamenného hradu, kde na Signala čeká další úkol. Najde Signál s pomocí geokačerů z celého světa cestu hradem? Geokačeři mají čas do 5. prosince do poledne UTC, aby unikli z labyrintu živého plotu, než začne Signalova cesta hradem.

V rozích hradu jsou schované lucerny, které osvětlují temné chodby pevnosti. Pokud žabák Signal najde několik těchto luceren, rychle najde cestu ven z hradu.

Tyto lucerny, jako je ta na obrázku níže, jsou speciálním bonusovým předmětem pro labyrint na hradě.

Pokaždé, když zalogujete keš, máte šanci ji najít. Pokud půjdeš kešovat ve skupině, je možné, že jeden člen skupiny ji v keši najde, ale ostatní ne. Tyto položky udělují bonusové body do žebříčku, které se přičítají k bodům získaným za zalogování keše. Pokud zalogujete nález v aplikaci a najdete lucernu, objeví se zpráva na banneru, která vás upozorní, že jste ji našli. Na webové stránce je počítadlo těchto bonusových položek, které můžeš vidět na stránce Signalova Labyrintu. Počítadlo zobrazuje položku a počet nalezených.

Musíte nasbírat 50 bodů, abyste získali první suvenýr za labyrint na hradě, a 500 bodů, abyste získali druhý suvenýr a dostali Signala z labyrintu.

Každé bludiště v Signalově Labyrintu má různé bodové hodnoty pro nalezení keší, labkových dobrodružství a bonusových položek. V tomto ročním období kačeři často pořádají eventy u příležitosti konce jednoho a začátku dalšího roku. Vzhledem k tomu a k aktualizaci, která nyní zobrazuje časy eventů v listingu keše událostí, mají eventy v tomto labyrintu větší bodovou hodnotu. Zde jsou uvedeny bodové hodnoty pro labyrint na hradě.

alezení keše Adventure Lab (místo, kde je Adventure) 10
Účast na libovolném Eventu 35
Nalezení Mystery keše 30
Nalezení Multi keše 30
Nalezení Letterbox Hybrid 25
Nalezení keše s více než 10 body oblíbenosti 20
Nalezení položky Signálova labyrintu 50
Nalezení* 15

*Zalogování nálezu některého z ostatních typů keše.

Maximální počet bodů, který můžeš získat za zalogování jakékoliv keše je 85.

Časté dotazy a další informace o suvenýrové výzvě najdeš v našem blogovém příspěvku ohlašujícím Signálův labyrint.

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.