Roztočte Kolo výzev a objevte nové geocachingové výzvy a získejte suvenýry!

Přistupte, geokačeři, a připravte se na starou dobrou geocachingovou zábavu s Kolem výzev! Od 3. dubna 2023 můžete každý měsíc po dobu 6 měsíců plnit novou geocachingovou výzvu. Před začátkem každého měsíce roztočíme Kolo výzev, abychom zjistili, jaký úkol musíme splnit, abychom získali nové suvenýry pro daný měsíc. Nikdy nevíte, jaká výzva vás čeká příště, od zjištění, kolik geocachingových výletů zvládnete za měsíc, až po testování, jak dlouho dokážete udržet sérii nálezů. Připojte se k zábavě a sledujte, jak vás Kolo výzev dovede k novým suvenýrům a lepším geocachingovým dovednostem. Sledujte, jak se 28. března roztočí první Kolo výzev, a dozvíte se, jakou výzvu budeme plnit v dubnu.

Níže naleznete odpovědi na některé z často kladených otázek.

Jak zjistím, jaká výzva se chystá příště a jak za ni získat suvenýry?
Geokačeři musí každý měsíc splnit různé geocachingové výzvy, aby získali suvenýry do Kola výzev. To znamená, že úkoly pro získání suvenýrů se budou měsíc od měsíce měnit. V našem zpravodaji, na blogu a na sociálních sítích vám v úterý před začátkem měsíce prozradíme výzvu každého měsíce a způsob, jak za ni získat suvenýry. Sledujte, až 28. března roztočíme kolo a dozvíte se, jaká bude dubnová výzva a jak za ni získat suvenýry.

Kdy začínají jednotlivé výzvy?
Každá výzva začíná první pondělí v měsíci. Výzvy, které se týkají žebříčku, začínají vždy první pondělí v měsíci v poledne UTC (zde si převeďte místní čas). To znamená, že výzvy budou začínat v následujících dnech:

  • 3. dubna 2023
  • 1. května 2023
  • 5. června 2023
  • 3. července 2023
  • 7. srpna 2023
  • 4. září 2023

Jaké suvenýry mohu získat?
Každý měsíc Kola výzev bude možné získat dva nebo tři suvenýry. První suvenýry za výzvy mohou hráči získat splněním jednodušší verze výzvy a další suvenýry za výzvy mohou získat splněním obtížnější verze výzvy.

Kde si mohu prohlédnout své suvenýry?
Suvenýry se zobrazí na vašem profilu na webu Geocaching.com a v aplikaci Geocaching® na kartě suvenýrů.

Aplikace Geocaching®: Stránka s informacemi o Kole výzev bude v aplikaci Geocaching® na začátku výzvy 3. dubna 2023. Chcete-li zobrazit stránku, přejděte do svého profilu a klepnutím na Kolo výzev zobrazte informace o výzvě v aplikaci Geocaching®.

Aplikace Adventure Lab®: Výzva a vaše suvenýry nejsou v současné době v aplikaci Adventure Lab dostupné, nicméně nalezení labek se do získání suvenýrů započítá.

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.