Proost op een geweldig Frans mega!

De medewerkers van Geocaching HQ zijn aanwezig bij tientallen Mega- en Giga-events over de hele wereld, waar ze handen schudden, verhalen over avonturen delen en natuurlijk ook gaan geocachen. Giacaches, InsideOutsider en |\/|ario waren recent aanwezig bij het GeoBulles event (GC9QPN8) in Frankrijk. Hier is hun reisverslag.

Naast de kans om een Frans Mega-event bij te wonen, was de locatie van GeoBulles uniek.
Damery, gelegen in het hart van de Champagnestreek, voegde een extra laag van magie toe aan onze GeoBulles-ervaring.

De betoverende straten van het stadje, omzoomd met charmante huizen en straten met kasseien, boden een idyllische omlijsting voor een weekend vol geocache-avonturen. Tussen de geocaches konden bezoekers de prestigieuze champagnehuizen van de regio ontdekken, uitstekende mousserende wijnen proberen en het lokale culinaire aanbod proeven.

Op vrijdag gingen |\/|ario, WatermanHQ en InsideOutsider op pad in Hautvillers, de historische hoofdstad van de Champagne. Een hoogtepunt van deze excursie was een bezoek aan de Saint-Sindulphekerk, de laatste rustplaats van Dom Pérignon, een pionier in het proces van het maken van Champagne.

Ondanks een weerbericht dat eerder in de week regen voorspelde, brak de dag van het Mega-event aan met heldere en zonnige luchten – oftewel perfect weer om te geocachen! De eventruimte bevatte een schitterend park met een verscheidenheid aan Adventure Labs die bezoekers leidden naar creatieve gadgetcaches, unieke 3D-geprinte behuizingen en puzzels die de rijke historie en cultuur van het gebied uitlichtten.

De eventgoodies waren met zorg uitgekozen en bevatten zelfs trackable t-shirts voor aanwezigen!

We willen graag een hartelijk dank je wel uitspreken naar het organisatieteam voor het organiseren van zo’n geweldig event. Het is hun toewijding, passie en excellente planning die ervoor zorgen dat geocachers van over de hele wereld bij elkaar kunnen komen om samen het plezier van geocachen te beleven.

Guest writer for Geocaching.com's blog