Avontuur is overal om ons heen – nieuwe kaartfunctie 🗺️

Introductie van de “Speel locaties in de buurt” kaartfunctie voor Adventure Lab®. Premiumleden die de Adventure Lab®-app gebruiken kunnen nu Locaties van verschillende Adventures in de buurt direct op de kaart zien. Het is het perfect gereedschap voor ontdekkers die het meeste uit hun tijd buiten willen halen – het vinden van Locaties en voltooien van Adventures in de buurt gecombineerd in één uitje.
Om Locaties in de buurt te bekijken, volg je deze drie stappen:

  1. Open je Adventure Lab®-app en ga naar je profiel.
  2. Zoek naar de optie “Functies voor premiumleden”. Voorheen heette dit Testlab en “Functies voor premiumleden” is een bijgewerkt menu van nieuw-in-de-app-functies die Premiumleden als eerste kunnen ontdekken.
  3. Zet “Speel Locaties in de buurt” aan en til je ontdekkingstochten naar een hoger niveau.

Of je nu een ervaren Avonturier bent of een geocacher die de Adventure Lab®-app nog niet heeft geprobeerd, deze nieuwe functie brengt het ontdekken van spannende nieuwe plekken binnen handbereik.

Het avontuur wacht!

Probeer het uit
Word Geocaching Premiumlid

*Om de functie aan te zetten, zorg je ervoor dat je de laatste versie van de app hebt: version 1.15.0.

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.