Vyprovoďte rok 2023 stylově se dvěma novými suvenýry

Byl to vzrušující rok plný přátelství, smíchu a nádherných vzpomínek. Rok 2023 se chýlí ke konci a my víme, že v roce 2024 nás čeká mnoho dalších vzpomínek.

Spíše než abychom odepisovali minulost, chceme si na chvíli připomenout okamžiky – a lidi -, díky nimž byl tento rok tak výjimečný. Komunita geocachingu více než kdy jindy vytvářela pocit propojení. Ať už se jednalo o tvorbu keší během Maker Magic, úklidu okolí na CITO eventech, popcorn na GIFFu nebo účast na jednom z desítek globálních megaeventů, kačeři zde navazovali kontakty a přátelství na celý život.

Zveme vás k oslavě vzpomínek, přátelství a komunity geocachingu se dvěma novými suvenýry. Je čas rozloučit se s rokem 2023 – “Farewell to 2023” a pozdravit rok 2024 – “Greetings from 2024” a začít zcela nové dobrodružství!

Jak mohu získat jednotlivé suvenýry?
Suvenýr Farewell to 2023 získáte nalezením libovolné keše, účastí na eventu nebo dokončením lokace labky Adventure Lab® od 24. do 31. prosince.
Suvenýr Greetings from 2024 získáte nalezením libovolné keše, účastí na eventu nebo dokončením lokace labky Adventure Lab® od 1. do 8. ledna.

Jaké kešky se počítají do suvenýrů?
Tradičky
Multiny
Virtuálky
Letterboxy
Všechny druhy eventů
Mysterky
Webcam keše
Earthky
Wherigo keše

A co Adventure Lab® labky?
Nebojte se, lokace Adventure Lab® se do suvenýrů počítají!

Jsem připraven získat suvenýry! Kde jsou keše?
Podívejte se na mapu, kde najdete kešky ve vašem okolí!

Bez ohledu na to, kde jste byli nebo kam se chystáte, domovem bude vždy komunita, která vás obklopuje a povznáší. Vyzýváme vás, abyste se zamysleli nad výjimečnými lidmi ve svém životě a společně zavzpomínali na úžasná dobrodružství, která jste zažili!

Nikki is a Community Manager at Geocaching HQ. Her specialties include making cheesy puns, talking endlessly about coffee, and being the only Californian who enjoys rain. She is passionate about geocaching and loves that it brings communities together.