Bereid je voor op CITO Seizoen 1 2024!

Cache In Trash Out® (CITO) biedt de mogelijkheid aan geocachers om natuurlijke en stedelijke plekken mooier te maken en te herstellen. Sinds 2002 hebben meer dan 675.000 geocachers een Bijgewoond gelogd bij meer dan 37.000 CITO-events die de natuur hielpen verbeteren.

Daden zeggen vaak meer dan woorden; van het verzamelen van afval tot het planten van bomen en allerlei andere CITO-activiteiten, maken we van onze wereld een betere plek, wanneer we aan CITO doen. We bouwen banden op met onze geocachingburen en laten ons fantastische geocachespelbord beter achter dan we het vonden.

De CITO-data van dit jaar zijn:

CITO 2024, Seizoen 1
Van vrijdag 1 maart t/m vrijdag 31 mei 2024

CITO 2024, Seizoen 2
Van zondag 1 september t/m zaterdag 30 november 2024

Woon een CITO-event bij of organiseer er één om de CITO 2024, Seizoen 1- en CITO 2024, Seizoen 2-souvenirs te verdienen.

Er is slechts één souvenir beschikbaar per seizoen. Voel je echter vrij om gedurende het jaar zoveel CITO-events te organiseren of bij te wonen als je wilt!

Vind een CITO bij jou in de buurt: bit.ly/3yv1Q3b

Ga voor meer informatie over CITO en hoe je mee kunt doen naar Geocaching.com/CITO/

Heb jij een CITO-event bijgewoond of georganiseerd? We willen jouw ervaringen horen! Deel je foto’s en video’s op sociale media en tag ons!

#geocaching #trashtag #CITO

Emma is a Community Coordinator at Geocaching HQ. Emma loves all things weird in the woods from ferns to fungi, bugs to slugs!