Welkom bij het cache-eigenaardashboard

De afgelopen 20 jaar zijn er miljoenen creatieve, slimme en inspirerende caches geplaatst – het wereldwijde spelbord met geocaches verrijkend.

Dit jaar presenteren we met trots het nieuwe cache-eigenaardashboard! Met toegang tot je geocachestatistieken, filters om snel te zien of er geocaches onderhoud nodig hebben, gedetailleerde tabellen en de laatste activiteit op je caches, is het cache-eigenaarschap online makkelijker dan ooit.

Dit dashboard houdt je op de hoogte van je caches.

Toegang tot snelle statistieken

Het dashboard geeft een samenvatting van je totale aantal caches, logs en favorietpunten op je caches. Je krijgt ook een overzicht van je caches op geocachetype en snelle links naar je gepubliceerde, ongepubliceerde en gearchiveerde caches.

Filters helpen je om je caches te onderhouden

Snelfilters laten je weten of je Onderhoud nodig-logs of Reviewernotities hebt en herinneren je aan je niet beschikbare caches. Selecteer een filter, bekijk de logs en berichten en onderneem makkelijk actie, direct vanaf het dashboard.

Feed van laatste activiteiten op je caches, inclusief foto’s

Selfies, smileys en meer: Bekijk snel recente logs, foto’s van vinders en favorietpunten gegeven aan elk van je caches in de activiteitenfeed.

Verbeterde tabelweergave voor je caches en Events

Bekijk de laatste drie logs geplaatst bij je gepubliceerde geocaches en bekijk Zal aanwezig zijn- en Bezocht-logs op je gepubliceerde en gearchiveerde Eventtabellen in één oogopslag.

Controleer je caches en bekijk het nieuwe cache-eigenaardashboard hier.

Annika
When I'm outside I'm happy. Besides geocaching I love gardening, hiking, cooking and spending time with my wonderful two and four legged friends. Got eight legs? Sorry, but please stay far away from me!