Najděte nadcházející Maker Magic event

Nejedná se o žádný trik, Maker Magic bude odhalen již příští týden! Tento speciální seznam eventů začíná 13. června a končí 4. července 2023, přičemž každá zalogovaná návštěva získá speciální suvenýr.

Prozkoumejte HQ mapu Maker Magic eventů po celém světě a najděte oficiální event ve svém okolí. Nemůžete ho ve svém regionu najít? Ještě je čas uspořádat vlastní event a požádat o status Geocaching HQ Maker Magic. Máme také seznam těchto eventových keší ve Spojených státech a po celém světě, takže si můžete prohlédnout témata eventů nebo se inspirovat při pořádání vlastních.

Pořádání vlastního eventu nemusí skončit, jakmile se zavře opona, po skončení eventu je povolen nepovinný výlet za keškami s cílem upozornit na kreativní keše. Chcete ohromit své účastníky a nabídnout jim něco nového? Okouzlující výběr Maker Magic zboží najdete v obchodě Geocaching a u zúčastněných mezinárodních prodejců. Kupte si všechny čtyři položky kolekce a ušetřete 20 %*!

Uvidíme, jaká kouzla komunita geocachingu vytvoří! Podělte se na sociálních sítích o nejzajímavější okamžiky z účasti na speciálním eventu nebo z jeho pořádání s použitím #geomakermagic.

*Cena podle označení. Nabídka 20 % platí u zúčastněných prodejců.

Delanie is a Content Strategist at Geocaching HQ. In her free time, she is most likely to be knitting, pining after Mt. Rainier, or trying to revive her over-watered succulents.