Nieuw souvenir: Internationale EarthCache Dag 2023!

EarthCaches zijn gevuld met poelen van geologische kennis, net als Pamukkale in Turkije. Deze felblauwe, opvallende terraspoelen worden gevormd door het calciumcarbonaat dat wordt achtergelaten door het warme water uit een bron.

Lees meer over de aarde en haar ongelooflijk unieke formaties op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, ter ere van Internationale EarthCache Dag! Verdien het officiële souvenir voor het bezoeken van de fysieke locatie van de EarthCache en het voltooien van de logvoorwaarden om je lachebekje te ontvangen.

Alle niet-Premium EarthCaches staan dit weekend open op de Geocaching®-app voor iedereen van 11:00 uur UTC op vrijdag 6 oktober tot 10:00 uur UTC op maandag 9 oktober.

EarthCaches hebben geen fysieke behuizingen. In plaats daarvan brengen ze je naar een uniek geologisch verschijnsel en leren ze je iets over het gebied, net zoals Pamukkale. Wat voor EarthCache ga jij bezoeken op Internationale EarthCache Dag? Vind een EarthCache bij jou in de buurt!

Mackenzie is a Senior Community Manager at Geocaching HQ. Born and raised in the Pacific Northwest she loves finding new geocaches and exploring the area. You will typically find her out on the coast discovering new lighthouses.