Oslavte 25 let geocachingu na eventech Community Celebration Event

Pomalu se blížíme k 25. výročí geocachingu v roce 2025 a velkou součástí oslav bude komunita, protože geocaching je především o lidech. Jsme rádi, že se můžeme podělit o to, že se v roce 2025 vrátí komunitní oslavy – eventy Community Celebration Event (CCE)!

Aby se kačeři kvalifikovali k získání CCE (budou se konat v roce 2025), musí splnit následující:

  1. Musí mít alespoň jednu keš publikovanou v období od 1. ledna 2024 do 31. prosince 2024. (Eventy, labky a adoptované keše se nepočítají.)
  2. Musí uspořádat alespoň jeden event (včetně CITO) v období od 1. ledna 2024 do 31. prosince 2024.
  3. Musí mít vytvořený účet Geocaching před datem vyhlášení – 20. února 2024. Adoptované eventy se nezapočítávají.

Geocachingu HQ bude distribuovat CCE všem kačerům, kteří splňují kritéria. Od 1. července 2024 budeme každý měsíc rozdělovat až 2 025 CCE, a to až do doby, než je obdrží všichni, kteří se kvalifikovali. Kromě toho budeme distribuovat CCE všem dobrovolným reviewerům, moderátorům a překladatelům z komunity geocachingu.
Každý primární účet, který v roce 2025 uspořádá mega-event, giga-event nebo Block Party, obdrží také CCE.

Ti, které obdrží CCE event, jej musí uspořádat v období od 1. ledna 2025 do 31. prosince 2025. Event musí trvat minimálně dvě hodiny a nesmí se překrývat s eventy spojenými s mega-eventem, giga-eventem nebo Block Party.

Těšíme se, že se s blížícím se rokem 2025 budeme moci podělit o další informace k blížícímu se 25. výročí geocachingu. Díky Block Parties, CCE a dalším akcím se rýsuje úžasný rok plný zábavy!

Zde jsou odpovědi na některé často kladené otázky:

Co jsou komunitní oslavy CCE?

Tento typ eventu je speciálně určeným komunitním setkáním, která se konají během významných milníků v geocachingu. Tyto eventy umožňují oslavovat hráčům po celém světě. V letech 2020 až 2022 se konaly komunitní oslavy u příležitosti 20. výročí geocachingu (viz příspěvek na blogu Geocaching oznamující tyto události).

Proč rozdáváte 2 025 eventů měsíčně, místo abyste je rozdali všechny najednou?

Věříme, že zveřejnění těchto událostí vyvolá velké nadšení. Chceme rozprostřít úsilí spojené s jejich schvalováním mezi dobrovolné reviewery z řad komunity. A doufáme, že tím minimalizujeme počet lidí, kteří si pro svůj event vyberou stejné datum a čas.

Nemám nárok na pořádání CCE, co mám dělat?

I když se nekvalifikujete k pořádání tohoto konkrétního typu keše, stále můžete uspořádat běžný event s vlastním tématem oslavy!

Chci oslavit výročí geocachingu v určitý den, co mohu udělat?

Vybraní pořadatelé eventů bohužel nebudou určeni předem, takže nemůžeme vyhovět žádostem kačerů s konkrétním termínem. Místo toho doporučujeme uspořádat běžný event s vlastním tématem oslav.

Pokud dostanu příležitost uspořádat event CCE, jak brzy jej mohu předložit reviewerovi k publikaci?

Eventy v rámci komunitních oslav mohou být předloženy k posouzení až šest (6) měsíců a ne méně než dva (2) týdny před zvoleným datem konání akce.

Pokud dostanu příležitost uspořádat CCE event, jak dlouho mám na předložení listingu ke schválení?

Eventy lze pořádat od 1. ledna 2025 do 31. prosince 2025. Posledním termínem pro odeslání listingu CCE eventu je 17. prosinec 2025.

Co dalšího se chystá k oslavám 25. výročí geocachingu?

Již dříve jsme oznámili, že organizátoři eventů, které splňují podmínky pro získání statusu mega- nebo giga-eventu pro rok 2025, si mohou pro svou akci zvolit ikonu Block Party. Těšíme se, že v budoucnu poskytneme další podrobnosti, a vyzýváme komunitu, aby se i nadále dělila o své nápady na oslavu 25 let!

Hopelessly addicted cacher and Geocaching HQ's public relations manager.