Vier 25 jaar geocaching met Community Celebration-events

We tellen af naar het 25-jarig jubileum van geocaching in 2025. De gemeenschap zal een belangrijk onderdeel uitmaken van de festiviteiten, want geocaching draait om mensen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Community Celebration-events (CCE) in 2025 zullen terugkeren!

Om in aanmerking te komen voor een CCE (te houden in 2025), moeten geocachers:

  1. Ten minstens één cache geplaatst hebben tussen 1 januari 2024 en 31 december 2024. (Events en Adventures en geadopteerde caches tellen niet mee.)
  2. Ten minste één event (inclusief CITO’s) organiseren tussen 1 januari 2024 en 31 december 2024.
  3. Een Geocaching-account hebben aangemaakt vóór de aankondigingsdatum van 20 februari 2024. Geadopteerde events tellen niet mee.

Geocaching HQ zal CCE’s uitdelen aan alle geocachers die aan de criteria voldoen. Vanaf 1 juli 2024 delen we tot 2.025 CCE’s per maand uit, waarmee we doorgaan tot iedereen die zich gekwalificeerd heeft er één heeft gekregen. Bovendien zullen we CCE’s uitdelen aan alle vrijwillige reviewers, moderators en vertalers van de geocachinggemeenschap. Elk primair account dat in 2025 een Mega-event, Giga-event of Block Party organiseert, ontvangt ook een CCE.

Degenen die een Community Celebration-event ontvangen, moeten het organiseren tussen 1 januari 2025 en 31 december 2025. Events moeten minimaal twee uur duren en kunnen niet overlappen met events die verband houden met een Mega-event, Giga-event of Block Party.

We kijken ernaar uit om meer informatie te delen over de 25e verjaardag van geocaching naarmate het jaar 2025 nadert. Met Block Parties, Community Celebrations en meer wordt het een jaar gevuld met plezier!

Hier zijn antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Wat zijn Community Celebration-events?

Dit eventtype is een speciaal aangewezen gemeenschapsbijeenkomst, die gehouden wordt tijdens belangrijke mijlpaaljaren in het geocachen. Deze events stellen spelers over de hele wereld in staat om mee te vieren. Community Celebration-events werden georganiseerd tussen 2020 en 2022 om de 20e verjaardag van geocaching te vieren (zie de Geocaching-blogpost waarin deze events werden aangekondigd).

Waarom delen jullie er 2.025 per maand uit, in plaats van ze allemaal in één keer uit te delen?

We geloven dat veel mensen enthousiast zullen zijn over het publiceren van deze events. We willen de moeite die vrijwillige reviewers erin moeten steken om ze te beoordelen verdelen over de tijd. En we hopen dat dit de kans vermindert dat mensen dezelfde datum en tijd voor hun event kiezen.

Ik kom niet in aanmerking voor het organiseren van een Community Celebration-event, wat kan ik doen?

Je komt misschien niet in aanmerking voor het organiseren van dit specifieke cachetype, maar je kunt nog steeds een regulier event organiseren met je eigen feestthema!

Ik wil een geocacheverjaardag vieren op een specifieke datum, wat kan ik doen?

Helaas worden geselecteerde eventorganisatoren niet van tevoren vastgesteld, dus we kunnen geen verzoeken van cachers inwilligen die een specifieke datum in hun hoofd hebben. We raden daarom aan om een regulier event te organiseren met je eigen feestthema.

Als ik de kans krijg om een Community Celebration-eventcache te organiseren, hoe snel kan ik deze dan ter publicatie indienen bij mijn reviewer?

Community Celebration-events kunnen tot zes (6) maanden en niet minder dan twee (2) weken vóór de door jou gekozen eventdatum ter beoordeling worden ingediend.

Als ik de kans krijg om een Community Celebration-event te organiseren, hoe lang heb ik dan om mijn Community Celebration-eventcache ter beoordeling in te dienen?

Events kunnen worden georganiseerd van 1 januari 2025 tot 31 december 2025. De laatste datum om de cachepagina van je Community Celebration-event in te dienen is 17 december 2025.

Wat is er nog meer gepland om het 25-jarig jubileum van geocaching te vieren?

We hebben eerder aangekondigd dat organisatoren van events die in aanmerking komen voor de Mega- of Giga-event-status voor 2025 het Block Party-pictogram voor hun event kunnen kiezen. We kijken ernaar uit om in de toekomst aanvullende details te verstrekken en nodigen de gemeenschap uit om hun ideeën voor het vieren van 25 jaar te blijven delen!

Hopelessly addicted cacher and Geocaching HQ's public relations manager.