Mega-Event-seizoen komt eraan!

Mega- & Giga-Events zijn de perfecte plekken voor geocachers om bij elkaar te komen. Ze bieden veel verschillende activiteiten en trekken geocachers aan van over de hele wereld. Je kunt kennis maken met nieuwe vrienden om je geocache-uitstapjes te versterken. En dat is slechts het begin. Hier zijn tien redenen, niet in een specifieke volgorde, waarom je een Mega- of Giga-Event moet bijwonen!

  1. Ontdek nieuwe vriendschappen. Met meer dan 500 mensen op ieder event kan het bijna niet anders dan dat je nieuwe vrienden maakt! Vergeet niet ze toe te voegen aan je Klassement, zodat je geïnspireerd kunt worden door hun geocache-activiteiten.
  2. Teken het officiële logboek. Het is een traditie dat Mega- en Giga-Events unieke logboeken hebben! Bewijs nodig? Hier zijn wat voorbeelden.
  3. Ruil en ontdek trackables. Ben je gek op trackables? Dan heb je geluk. Je krijgt de kans om honderden (zo niet duizenden) trackables te ontdekken!
  4. Stel vragen. Met zoveel geocachers op één plek zijn Mega- en Giga-Events bij uitstek de plek om iedere vraag die je hebt te stellen. Hulp nodig bij het oplossen van een puzzel? Weet je niet hoe je nachtcaches moet opzoeken? De kans is groot dat je een ervaren geocacher treft die je wel wil helpen.
  5. Ontdek (of herontdek) een nieuwe stad. Er is een grote kans dat het event niet in je woonplaats plaatsvindt. Dit is een fantastische kans om een nieuwe plaats te leren kennen!
  6. Log een nieuw geocachetype. Wist je dat Mega- en Giga-Event een uniek cachetype zijn? Verfraai je statistieken met een nieuw cache-icoon!
  7. Vergelijk epische geocacheverhalen! Wij geocachers maken veel dingen mee waar je uren over kunt praten. Deel je verhalen en ervaringen met medecachers!
  8. Vind de liefde (het is eerder gebeurd). Sommige mensen vinden veel meer dan cachecontainers, als ze beginnen met geocachen. Lees het verhaal van de mede-oprichter van geocaching Bryan Roth over hoe hij zijn vrouw ontmoette op een geocache-event.
  9. Vind inspiratie voor je volgende geocacheplaatsing. Als je cache-eigenaar bent of zelfs cache-eigenaar wilt worden, kun je er zeker van zijn dat je inspiratie kunt krijgen van de plaatselijke geocaches of de cachers die je ontmoet.
  10. Ontmoet plaatselijke vrijwilligers. Maak zeker een praatje met je plaatselijke geocachingvrijwilligers als je vragen hebt of ze gewoon wilt bedanken voor al hun hulp!

Vind een event in de buurt