Drie instructievideo’s voor geocache-inspiratie

In bijna 20 jaar is geocaching uitgegroeid van een enkele container in het bos tot een wereldwijd spel met meer dan 3 miljoen verschillende geocaches. Terwijl het aantal geocachers en geocaches groeit, moedigen we je aan om na te denken over hoe de geocache die je verstopt kan zorgen voor een moment van verrukking en interesse op het geocachingspelbord. Op zoek naar inspiratie? Hier zijn drie video’s die je op weg helpen bij het creëren van een (om de goede redenen) gedenkwaardige geocache!

Zorg voor een gecamoufleerde cache

Om het vinden van de geocache een echte uitdaging te maken en ervoor te zorgen dat de cache niet gedreuzeld wordt, moet je ervoor zorgen dat hij opgaat in de omgeving. Hier zie je hoe je je cache zo aankleedt dat hij één wordt met het bos:

Benodigd materiaal

Maak een geocache van een uitgehold boek

Je moet ervoor zorgen dat je weerbestendige plek hebt om deze geocache te plaatsen, maar het vinden van deze cache is supergeweldig! Een geocache in een uitgehold boek zorgt voor een moment van vreugde voor geocachers van ieder niveau! Maak er zelf één door naar onderstaande video te kijken:

Benodigd materiaal

Maak een geocachespin

Je hoeft niet tot Halloween te wachten om deze griezelige cache te verstoppen! Er zullen van alle kanten geocachers dichterbij kruipen om deze cache te vinden. Bonus: je hebt geen acht poten nodig om hem te maken! Bekijk de video om te weten te komen hoe:

Benodigd materiaal

Welke van deze geocaches is je favoriet? Wat is de meest memorabele geocachecontainer die jij hebt gevonden? Deel het hieronder!

Op zoek naar meer geocache-inspiratie? Neem iedere woensdag een kijkje bij de Geocache van de Week!