Voeg gewoon geocaching toe

“Mix & match” is hier het toverwoord! Met zoveel activiteiten tot je beschikking hoef je er niet maar één te kiezen. Geocaching is een toevoeging aan vele hobby’s. Voeg geocaching toe aan je andere activiteiten voor een leuke combinatie die je waarschijnlijk nergens anders kunt vinden.

Natuurlijk benadrukken we in deze tijden dat iedere geocacher zich het best kan houden aan de regelgeving van zijn of haar regionale gezondheidsfunctionarissen. We begrijpen dat deze activiteiten nu misschien moeten wachten, maar we hopen dat deze ideeën je inspireren voor de toekomst.

Ga je fietsen? Voeg gewoon geocaching toe!
Lackey Cindy (Frau Potter) begon aan een fiets- en geocachingavontuur door Slovenië. Gedurende haar reis van twee weken, fietste ze 200 kilometer!

Ga je wandelen? Voeg gewoon geocaching toe!
Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is makkelijk om geocaching toe te voegen aan je dagelijkse routines, zoals forensen naar je werk of naar het postkantoor lopen! Het toevoegen van geocachen aan het uitlaten van de hond hielp een geocacher haar gezondheidsdoelen te halen.

Ga je rotsklimmen? Voeg gewoon geocaching toe!
Lackey Annie (Love) deelde haar ervaringen bij het vinden van een Terrein 5-geocache. Bekend als een Klettersteigcache (ook bekend als Via Ferrata), was er een speciale uitrusting nodig voor het bereiken van deze geocache.

Ga je peddelen? Voeg gewoon geocaching toe!
Lackey Chris (Rock Chalk) stak zijn teen in watercachen door met een vriend die een extra kajak had mee te gaan op een tochtje over het meer. Kijk de volgende keer dat je op pad gaat met je kano of kajak of er caches in de buurt zijn met de eigenschap “Boot vereist”!

Plan je een toekomstige vakantie? Voeg gewoon geocaching toe!
Laat je liefde voor geocachen je naar je volgende vakantiebestemming leiden. Geocachebestemmingen kunnen overal zijn, van een nieuw deel van de wereld tot een nieuw deel van je stad. Geocaching helpt je om unieke bestemmingen op een nieuwe manier te verkennen!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij stellen voor om een lijst van geocaches te maken die samen kunnen gaan met je activiteiten. Lijsten zijn een Premiumfunctie die beschikbaar is in de Geocaching®-app en op Geocaching.com. Of je nu een wandeling met vrienden plant of je droomvakantie, lijsten helpen je om je geocachingleven op orde te houden.
Hoe integreer jij geocaching in je levensstijl?
Vertel het ons in de reacties.