Nová výzva od 3. října: Pomoz Signalovi uniknout z bludiště ze živého plotu

Žabák Signal konečně vidí světlo na konci jeskyně. Postupuje kupředu, pryč od trolla, který je rozptýlený drahokamem, který našel. Světlo v dálce a sladká vůně květin ho vedou z jeskyně do složitého bludiště ze živého plotu. Bude Signal moci projít bludištěm a pokračovat na své cestě? Kačeři mají až do poledne 3. října UTC čas na to uniknout z jeskyně, než najdeme cestu skrze bludiště ze živého plotu.

V bludišti se pasou přátelští kozlíci a tvoří v něm zkratky. Pokud se Signalovi podaří několik kozlíků najít, jeho hledání cesty ven bude snazší.

Tito přátelští kozlíci, jako níže na obrázku, jsou speciální bonusouvou položkou labyrintu v bludišti ze živého plotu.

Pokaždé, když zaloguješ keš, budeš mít šanci jednoho najít. Pokud půjdeš kešovat ve skupině, je možné, že jeden člen skupiny ho v keši najde, ale ostatní ne. Tyto položky udělují bonusové body do žebříčku, které se přičítají k bodům získaným za zalogování keše. Pokud loguješ nálezy v aplikaci, při nálezu kozlíka se objeví banner, který tě na to upozorní. Na webové stránce je počítadlo těchto bonusových položek, které můžeš vidět na stránce Signalova Labyrintu. Počítadlo zobrazuje položku a počet nalezených. K získání prvního suvenýru za bludiště ze živého plotu musíš nasbírat 50 bodů, pro druhý suvenýr a abys dostal žabáka Signala ven z bludiště potřebuješ 500 bodů.

Každé bludiště v Signalově Labyrintu má různé bodové hodnoty pro nalezení keší, labkových dobrodružství a bonusových položek. Za mysterky je v tomto kole více bodů kvůli schopnostem řešit hádanky nutným k navigaci skrze složité bludiště ze živého plotu. Zde jsou bodové hodnoty pro nový labyrint:

Nalezení keše Adventure Lab (místo, kde je Adventure) 10
Nalezení Mystery keše 35
Nalezení Multi keše 30
Nalezení Earth keše 30
Účast na libovolném Eventu 20
Nalezení keše s více než 10 body oblíbenosti 20
Nalezení položky Signálova labyrintu 50
Nalezení* 15

*Zalogování nálezu některého z ostatních typů keše.

Maximální počet bodů, který můžeš získat za zalogování jakékoliv keše je 85.

Časté dotazy a další informace o suvenýrové výzvě najdeš v našem blogovém příspěvku ohlašujícím Signálův labyrint.

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.