Tři outdoorové aktivity, které můžete spojit s geocachingem

Geocaching je skvělá outdoorová aktivita sama o sobě, ale může být také zábavným doplňkem jiných outdoorových aktivit. S výzvou tohoto měsíce Vyrazte ven! pro kolo výzev se možná budete snažit dostat ven na lov keší více dní než obvykle. Spojte výlety za geocachingem s dalšími outdoorovými aktivitami, abyste si užili co nejvíce zábavy a získali nové suvenýry. Pro začátek vás upozorňujeme na tři outdoorové aktivity, které se skvěle hodí ke geocachingu.

Pěší turistika
Zpestřete si výlet tím, že si vyberete trasu, kde jsou podél cesty ukryté keše, a proměníte tak obyčejnou túru v zábavnou výpravu za poznáním! Pokud existuje možnost, že v oblasti, kde se nachází vaše túra, nebudete mít připojení k internetu, mohou si prémioví členové uložit keše do offline seznamu a navigovat se pomocí aplikace i mimo signál.

Jízda na kajaku
Pokud jste vášnivými vodáky, zkuste ke kajaku přidat i geocaching. Můžete si vybrat keše v místě, kam se dostanete na kajaku, nebo si dokonce můžete vybrat podvodní či plovoucí keš, ke které se dostanete pouze na lodi. Chcete-li najít tyto typy keší, vyhledejte keše v mobilní aplikaci Geocaching® nebo na webových stránkách a vyfiltrujte je podle atributů “Přístup lodí” nebo “Potápěčská výbava”.

Cyklistika
Ať se cesta vaší příští vyjížďky na kole změní v cestu k dalšímu geonálezu. Naplánujte si trasu podle toho, kde se nacházejí zajímavé kešky, a sledujte, jak se zvyšuje počet nálezů a suvenýrů, když šlapete od kešky ke kešce. Další skvělou možností je naplánovat si trasu na základě sérií labek. Jednotlivé labkové lokace přirozeně načrtnou trasu, po které se můžete vydat, a dodají vaší jízdě objevitelského ducha.

Jaké outdoorové aktivity rádi spojujete s geocachingem? Podělte se o ně v komentářích!

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.