Naše oblíbené prémiové funkce: Experimentální funkce

Jednou z mnoha výhod prémiového členství je časný přístup k novým funkcím, které se v aplikaci Geocaching® vyvíjejí. Tyto exkluzivní funkce vám poskytnou více nástrojů pro vaše výlety za kešemi, takže můžete otestovat, na čem Geocaching HQ pracuje. Přečtěte si další informace o tom, co v současné době experimentální funkce nabízejí prémiovým členům.

Android
Pokud jste prémiový hráč se zařízením se systémem Android a máte rádi statistiky, zapněte si experimentální funkci “Hledání prázdné mřížky D/T”. Tato funkce umožňuje vyhledávat blízké keše, které vyplňují prázdné čtverce v mřížce obtížnosti a terénu, pouhým klepnutím na tlačítko v aplikaci. Mřížku vyplníte raz dva!

iOS
Pokud jste někdy zapomněli přidat bod oblíbenosti při logování nálezu, prémioví členové se zařízeními iOS mohou snadno přidávat a odebírat body oblíbenosti ke keším přímo ze stránky s podrobnostmi o keši. Při procházení aktivity v logu mohou také zjistit, kteří kačeři udělili této kešce bod oblíbenosti.

Pro milovníky trackovatelných předmětů je v zařízeních se systémem Android i iOS k dispozici experimentální nástroj s názvem “Kešky s TB/GC”, který umožňuje filtrovat vyhledávání v aplikaci tak, aby se zobrazovaly pouze keše s trackovatelnými předměty v inventáři.

Chcete-li zapnout některou z těchto experimentálních funkcí, postupujte podle následujících kroků:

  • V aplikaci Geocaching® přejděte do Nastavení nebo Více.
  • Klepněte na Experimentální funkce.
  • Přepněte funkci, kterou chcete zapnout.
  • Nastavení experimentálních funkcí se po odhlášení z aplikace obnoví.

Pokud se z aplikace odhlásíte, nezapomeňte se po opětovném přihlášení vrátit a políčka znovu zaškrtnout.

Prémioví členové mohou sdílet názory na experimentální funkce v této sekci fóra pro experimentální funkce, která je určena pouze pro prémiové členy (pro zobrazení tohoto fóra se ujistěte, že jste přihlášeni).

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.