Raad kenmerkende geocachelocaties op GeoGuessr tijdens de Geocaching Challenge

We kondigen met trots een speciale tijdelijke samenwerking aan tussen Geocaching HQ en GeoGuessr!

GeoGuessr is een interactief geografiespel dat spelers naar willekeurige locaties over de hele wereld brengt met behulp van Google Street View. Net als bij geocaching moeten spelers hun navigatie- en deductievaardigheden (ook wel geozintuigen genoemd) gebruiken bij het raden van hun exacte locatie. Hoe nauwkeuriger een speler de locatie raadt, hoe meer punten deze verdient. Geocachers kunnen zelfs een tijdelijk beschikbaar souvenir verdienen!

Van afgelegen bergpanorama’s tot bruisende stadscentra, de Geocaching Challenge biedt tien plaatsen die zijn geïnspireerd op echte geocachinglocaties en je kunt gratis deelnemen.

Terwijl je speelt, herken je misschien wat bekende herkenningspunten. Het is belangrijk op te merken dat de Geocaching Challenge geen real-life geocaching is. In plaats daarvan is het ons doel om gedenkwaardige locaties onder de aandacht te brengen, nieuwe ontdekkingsreizigers uit te nodigen aan onze wereldwijde community mee te doen en – het allerbelangrijkste – te inspireren om buiten op avontuur te gaan!

Zo kun je het tijdelijke souvenir verdienen:

  1. Speel de Geocaching Challenge tussen 26 maart en 12 april en identificeer ten minste één locatie correct.
  2. Zoek de verborgen trackingcode op het voltooiingsberichtscherm.
  3. Ontdek vóór 12 april 2024 de code op Geocaching.com en verdien een speciaal souvenir.

Als je de verborgen trackingcode niet kunt vinden, hoef je je geen zorgen te maken: aan het einde van het spel verschijnt er een tweede trackingcode nadat je alle tien locaties hebt geraden. Als je een van beide trackingcodes ontdekt, verdien je het souvenir.

LET OP: Geocaching HQ geeft toestemming om deze trackables virtueel te ontdekken.

De beste ervaring heb je op een desktop en dit spel verschijnt niet in de mobiele GeoGuessr-app.

Start de Geocaching Challenge

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.